Lato to czas na przygotowanie przetworów z warzyw i owoców..
Bogactwo owoców daje nam niesamowite możliwości – od spożywania ich „prosto z krzaczka” po zamknięcie w słoiku. Nadszedł moment, w którym możemy zatrzymać zapach lata na dłużej.
(...)
Przeczytajponiedziałek, 13 lipca 2020Publikacja raportu ONZ na temat zmian klimatycznych dla wielu stała się głośnym dzwonkiem alarmowym.
Wizja szybkiego globalnego ocieplenia i zanieczyszczenia powietrza, wód i lądów skłania ich do zmiany własnego podejścia do konsumpcji.
(...)
Przeczytajpiątek, 26 czerwca 2020Nie traktuj przypraw jak banalnego dodatku do swych potraw, a odwdzięczą Ci się wyjątkowymi aromatami.
Przez wieki były towarem luksusowym, sztuka ich używania była szczególnie ceniona. Dziś także zasługują, by wydobywać z nich pełnię aromatów.
(...)
Przeczytajponiedziałek, 18 maja 2020Kiszonki są zdrowe, smaczne i łatwe w przygotowaniu.
Uważasz, że kiszenie jest skomplikowane, czasochłonne i że lepiej kupić kiszone ogórki w sklepie? Przeczytaj, a zmienisz zdanie! A kisić można nie tylko ogórki i kapustę.
(...)
Przeczytajponiedziałek, 20 kwietnia 2020Szczupła sylwetka to marzenie większości z nas. Jest synonimem zdrowia i witalności, więc próbujemy zrzucić zbędne kilogramy.
Można powiedzieć: wciąż podejmujemy, bo wyzwanie okazuje się trudne i wymagające czasu, a pokusy często okazują się silniejsze.
(...)
Przeczytajczwartek, 02 kwietnia 2020Zmienia się nasze podejście do konsumpcji. Tematy związane ze środowiskiem coraz odważniej gościły w mediach i interesowały coraz szersze grono Polaków.
Czy ziarno zostało zasiane? Jakie eko-trendy są przewidywane?
(...)
Przeczytajsobota, 14 marca 2020Elite, Premium czy Gourmet? Ostrze FINE czy COARSE? Jaka tarka do jakich produktów? Superostre, superbezpieczne i superwygodne są wszystkie.
Zachęcamy do skorzystania z miniprzewodnika po tarkach Microplane.
(...)
Przeczytajpiątek, 21 lutego 2020W czasach Instagrama forma bywa kuszącym opakowaniem, które jednak zbyt często odbiera sens samej treści.
Na szczęście są wyjątki. Przykład znajdziemy w... kuchni, gdy pochylimy się nad formami do pieczenia.
(...)
Przeczytajśroda, 29 stycznia 2020Spaghetti kłóci się z Twoją dietą bez węglowodanów? Unikasz glutenu?
Mimo to spaghetti może znaleźć się na Twoim talerzu. Po prostu zrób zoodles - spaghetti z cukinii lub innego warzywa. Pomocą będzie spiralizer lub temperówka do warzyw.
(...)
Przeczytajniedziela, 05 stycznia 2020Strona 2 z 2
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)