Ostrze COARSE (grube) - polecane do ścierania miękkich serów i warzyw.
Ostrze MEDIUM (średnie) - polecane m.in. do twardego sera, warzyw i czekolady.
Ostrze SLICER do plasterkowania jest znakomite do ogórków, cukinii, twardego sera.
Ostrze ZESTER idealnie sprawdza się przy ścieraniu skórki z cytryny, twardego sera, czosnku, parmezanu lub imbiru.
Tarka jest wyposażona w miękki i wygodny, antypoślizgowy uchwyt, który umożliwia ścieranie bezpośrednio nad potrawą, po oparciu tarki na talerzu lub desce do krojenia, albo do specjalnego pojemnika (w zestawie).
Pojemnik o pojemności ok. 300 ml posiada podziałkę co 50 ml, szczelną pokrywkę, antypoślizgowe dno i jest idealnie dopasowany do tarki.
Produkt wolny od BPA. Można myć w zmywarce.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)