Wyposażona w ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, umożliwia łatwe wycinanie warzyw i owoców na kształt „kubeczków”, które można napełnić wybranym nadzieniem.
Jak łatwo przygotować warzywne lub owocowe przystawki, przekąski albo tapas?
1) Przygotuj kawałek warzywa lub owocu wielkości, której potrzebujesz do wykonania „kubeczka”.
2) Przyłóż drylownicę i wciskaj ją w owoc lub warzywo, jednocześnie delikatnie ją przekręcając.
3) Postępuj zgodnie ze wskazówkami umieszczonymi na boku przyrządu, aby uzyskać odpowiednią głębokość wycięcia.
4) Wyjmij wyciętą część owocu lub warzywa i użyj jej do przygotowania farszu.
Przyrząd daje możliwość drylowania o średnicach 33 mm i 43 mm. Jest wyjątkowo prosty w użyciu - znaczniki umieszczone na boku drylownicy pozwalają kontrolować głębokość nacięcia.
Myć ręcznie, bez użycia gąbki i mocnych detergentów.
Przed pierwszym użyciem drylownicę należy umyć.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)