Patelnia Black Steel - stal węglowa - 20 cm / BK

Patelnia Black Steel - stal węglowa - 20 cm / BKPatelnia Black Steel - stal węglowa - 20 cm / BK
Patelnia Black Steel - stal węglowa - 20 cm / BK
patelnia black steel, patelnia stal węglowa, stalowa patelnia, lekka patelnia, patelnia na ognisko, nowoczesna kuchnia, patelnia dla kucharza, patelnia indukcja, patelnia na indukcję, czarna patelnia, patelnia BK, patelnia 20 cm
patelnia black steel, patelnia stal węglowa, stalowa patelnia, lekka patelnia, patelnia na ognisko, nowoczesna kuchnia, patelnia dla kucharza, patelnia indukcja, patelnia na indukcję, czarna patelnia, patelnia BK, patelnia 20 cm
patelnia black steel, patelnia stal węglowa, stalowa patelnia, lekka patelnia, patelnia na ognisko, nowoczesna kuchnia, patelnia dla kucharza, patelnia indukcja, patelnia na indukcję, czarna patelnia, patelnia BK, patelnia 20 cm
185,00 zł
Cena / kg:
Parametry produktu
Wymiary: 20 cm [śr.] 39,3 cm [dł. z rączką]
Waga: 0.97 kg
Gwarancja: 2 lata
Materiał: stal węglowa
Kolor: czarny
Producent: BK
EAN: 4895156666134
Numer artykułu: CC002824-001
Czas wysyłki: od ręki - produkt w magazynie
Kup teraz, a produkt wyślemy jutro
Ilość:

Ultra-trwała patelnia na długie lata

Im więcej z niej korzystasz tym lepiej się sprawuje

Patelnie wykonane ze stali węglowej są ulubionymi patelniami wśród kucharzy na całym świecie. Są lekkie i trwałe, a naturalnie wytworzona warstwa ochronna sprawia, że patelnie zyskują warstwę nieprzywieralną, która jednocześnie chroni je przed rdzą. Właśnie to czyni patelnię bardzo trwałą i gwarantuje zadowolenie użytkowników przed długie lata.

Patelnie ze stali węglowej bardzo szybko i równomiernie nagrzewają się, co pozwala przygotowywać potrawy wymagające różnego stopnia wysmażenia, np. delikatne omlety, ryby lub steki.

Można ich używać na wszystkich rodzajach kuchenek, a dzięki rączce wykonanej z żeliwa również w piekarnikach oraz na otwartym ogniu (grill, ognisko). Wytrzymałość temperaturowa wynosi około 370 °C. Grubość dna wynosi aż 2 mm.

Ponieważ metalowa rączka nagrzewa się należy stosować akcesoria chroniące dłonie przed gorącem.

Powierzchnia patelni jest bardzo trwała i można na niej używać metalowych przyborów kuchennych.

Do dokładnego umycia patelni wystarczy odrobina ciepłej wody. Po umyciu patelnię należy przetrzeć miękką ściereczką lub papierowym ręcznikiem kuchennym i pozostawić do wyschnięcia.

Co jeśli zbyt mocno umyjemy patelnię ścierając z niej wcześniej wytworzoną ochronną warstwę? Wystarczy ją na nowo wysezonować. Dokładna instrukcja do pobrania poniżej.

pobierz
Instrukcja użytkowania i konserwacji (PDF - 432 KB)

Inni, zainteresowani tym produktem, oglądali również:

Newsletter

Kochasz swój dom i kuchnię? Chcesz, by były piękne, wygodne i funkcjonalne?
Zamów bezpłatny newsletter LeDuvel.

Naszym abonentom regularnie wysyłamy e-mailem informacje o ofercie - nowych produktach i markach.

Kontakt

INFOLINIA

+48 888 600 170

 

TELEFON - BIURO

+48 22 110 50 17

 

ADRES E-MAIL

[email protected]


ADRES DO KORESPONDENCJI

ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa

 

BIURO I SIEDZIBA

ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00

 


FIRMA
: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO:  62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
               64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)

LeDuvel na Facebooku
LeDuvel na Instagramie

Designed by Olga Duszyńska