Niewysoki rant - zapobiega rozsypywaniu mąki na blat kuchenny i pomaga w dobraniu grubości ciast.
Mikroperforowane dno - zapewnia idealną cyrkulację ciepłego powietrza podczas pieczenia, a ta - chrupiącą skórkę z każdej strony.
Nieprzywieralna powłoka - nie wymaga dodatkowego smarowania tłuszczem, upieczone ciasto łatwo odklei się od silikonowej powierzchni.
Elastyczność - ułatwia zarówno przyrządzanie ciasta, jak i przechowywanie nieużywanej maty (można ją zwinąć).
Nie umieszczać bezpośrednio pod źródłem ciepła.
Używać na niższych poziomach piekarnika. Podczas pieczenia nie używać funkcji "grill" - może to spowodować uszkodzenie maty. Można używać w temperaturze do 220oC.
Myć tylko miękką gąbką. Nie używać na macie ostrych narzędzi. Nie kroić pizzy na macie.
Produkt wolny od BPA.
WSKAZÓWKI: Umyć matę przed użyciem. Przy kilku pierwszych użyciach delikatnie posmarować tłuszczem. Później nie trzeba powtarzać tej czynności.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)