Dzięki innowacyjnemu kształtowi foremek bajgle można przygotować szybko i łatwo.
Bajgle to charakterystyczne drożdżowe bułeczki w kształcie opony. Często mylone z obwarzankiem, który jest wykonany z innego, cięższego ciasta i jest skręcany.
Popularne na całym świecie, teraz można je wykonać w domowym zaciszu i urozmaicić wybór pieczywa.
Foremki do pieczenia bajgli mają charakterystyczny kształt i formę, aby:
Sposób użycia wraz z przepisem przedstawiono w załączonym poniżej filmie. Do foremek dołączono książeczkę z przepisami (w 11 językach - bez polskiego).
Przed pierwszym użyciem foremki należy umyć. Warto też lekko je natłuścić. Sprzyja to lepszemu i łatwiejszemu wyjmowaniu wypieku z formy. Przy kolejnych użyciach natłuszczanie nie jest już konieczne.
Na silikonowej powłoce nie gromadzą się bakterie, żywność do niej nie przywiera.
Nie używać formy bezpośrednio na ogniu bądź innym źródle ciepła.
W piekarniku formę należy stawiać w dolnej jego części.
Nie używać przy włączonej funkcji grill.
Wytrzymuje temperatury od +220 st.C do -60 st.C.
Można myć ręcznie i w zmywarce.
Podczas mycia nie używać ostrych zmywaków. Nie używać ostrych narzędzi.
Wolne od BPA.
Film o produkcie |
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)