Forma nadaje się do wypieku ciast, chlebów, pasztetów, zapiekanek, a nawet lasagne. Amator każdej kuchni znajdzie zastosowanie dla tej formy.
Naczynia żeliwne to tradycyjne, często przekazywane z pokolenia na pokolenie wyposażenie kuchni. Chętnie używane są zarówno przez kucharzy amatorów jak i profesjonalistów.
Solidne wykonanie gwarantuje wieloletnie użytkowanie, keksówka nie wygina się, ani nie wypacza pod wpływem wysokich temperatur.
Naczynia wykonane z żeliwa:
Forma przeznaczona jest do korzystania tylko w piekarnikach. Nie używać w mikrofalówce oraz na płytach kuchennych.
Formę należy myć ręcznie, wycierać do sucha i lekko natłuszczać do przechowywania.
Szczegółowe informacje dotyczące użytkowania i pielęgnacji znajdują się w poniższej instrukcji i filmach.
Wyprodukowano w USA.
Produkt fabrycznie sezonowany, gotowy do użycia.
Film o naczyniach żeliwnych |
Film o naczyniach żeliwnych - Rdza? to nie problem |
Instrukcja użytkowania (PDF - 73 KB) |
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)