Większość dostępnych na rynku termometrów do wypieków komplikuje sprawę, wymagając szczegółowej wiedzy na temat właściwej temperatury pieczenia. Alternatywna, tradycyjna metoda "na wykałaczkę" nie zapewnia precyzji pomiaru.
Termometr Nordic Ware to złoty środek. Mogą go używać nawet początkujący miłośnicy wypieków, bez obawy, że na stół trafi półsurowy wypiek. Wystarczy włożyć termometr w środek ciasta na 5 sekund - jeśli końcówka zmieni kolor na czerwony, oznacza to, że ciasto jest gotowe.
Unikać kontaktu z otwartym ogniem. Myć ręcznie.
Kółeczko do powieszenia termometru - w zestawie.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)