Sitko chińskie to idealne narzędzie kuchenne przede wszystkim do wyjmowania potraw smażonych na głebokim tłuszczu oraz do dań z woka.
Czerpak sprawdzi się również jako sitko do woka oraz cedzak sitko do wyjmowania z garnka ugotowanego makaronu, pierogów lub blanszowanych warzyw.
Sitko cedzaka jest gęsto utkane, dzięki czemu nawet najdelikatniejsza żywność nie zostanie uszkodzona.
Chińskie sitko posiada długą rączkę, która zapewnia bezpieczną odległość dłoni od gorących naczyń i płynów. Rączkę wyposażono w antypoślizgowy uchwyt.
Sitko oraz rączka cedzaka wykonane są ze stali nierdzewnej.
Można myć w zmywarce.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)