Dzięki temu profesjonalnemu narzędziu możemy serwować trufle w obu tych formach.
Proste ostrze mandoliny ma szerokość 52mm i posiada regulację grubości cięcia. Ostrze jest wyjątkowo ostre i solidne, nie odkształca się pod wpływem nacisku, dzięki temu umożliwia precyzyjne cięcie plasterków nawet o grubości kartki papieru.
Powierzchnia ścierna tarki wykonana jest autorską techniką fototrawienia, jest niezwykle ostra. Ścierane na niej trufle nie są rozrywane ani strzępione oraz zachowują swój pełen smak i aromat.
Narzędzie, bo tak śmiało można je nazwać, posłuży również do tarcia oraz krojenia innych produktów w kuchni tj. twardy ser, czekolada, grzyby, czosnek, rzodkiewka i wiele innych.
Tarkę należy myć ręcznie. Nie namaczać w wodzie.
Przewodnik po tarkach Microplane |
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)