Doskonała do smażenia oraz zapiekania dań w piekarniku.
Dzięki dwóm bocznym uchwytom jest bardzo wygodna w użyciu, a serwowane na niej dania świetnie prezentują się na stole.
Przydatna w domu, na kempingu czy biwaku, równie chętnie korzystają z niej restauratorzy.
Naczynia żeliwne to tradycyjne, często przekazywane z pokolenia na pokolenie wyposażenie kuchni. Chętnie używane są zarówno przez kucharzy amatorów jak i profesjonalistów.
Wykonana z żeliwa - równomiernie się nagrzewa i długo utrzymuje temperaturę - jest energooszczędna, przyjazna dla środowiska.
Można używać na każdym źródle ciepła - kuchenka: gazowa, elektryczna, ceramiczna, indukcyjna; piekarnik, otwarty ogień, grill.
Nie używać w kuchence mikrofalowej.
Świetnie nadaje się do serwowania potraw bezpośrednio na stół uwaga: uchwyty nagrzewają się.
Szczegółowe informacje dotyczące użytkowania i pielęgnacji znajdują się w poniższej instrukcji i filmie.
Wyprodukowano w USA.
Film o producencie |
Instrukcja pielęgnacji i konserwacji (PDF - 42 KB) |
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)