Załamanie na ostrzu ułatwia rozprowadzanie kremu lub lukru - szpatuła jest na tyle elastyczna aby okazać się wygodną w użytkowaniu.
Polecana do niewielkich ilości masy cukierniczej - na ciastkach i ciastach. Idealna do narożnych powierzchni.
Za jej pomocą łatwo podnieść ciasteczka.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej.
Myć tylko ręcznie.
Wykonana w Wielkiej Brytanii. Tala to jedna z najstarszych (istnieje od 1899 r.) i najbardziej cenionych przez kucharzy marek brytyjskich produkujących akcesoria do pieczenia.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)