Najczęściej ślimaki przyrządzane są po burgundzku. Jedząc tak przygotowane ślimaki, gorącą skorupkę trzymamy w szczypcach przez cały czas podczas jedzenia, dzięki temu wyciągnięcie ślimaka w całości za pomocą widelca będzie łatwiejsze.
Charakterystyczny kształt szczypiec zaprojektowany z myślą o jedzeniu ślimaków, to kolejna propozycja marki Robert Welch na uzupełnienie zastawy stołowej z linii Radford.
Szczypce wykonane są z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/10, specjalnie hartowanej i polerowanej.
Do kompletu polecamy zakup widelca do ślimaków pochodzących z tej samej linii.
KOLEKCJA RADFORD. To kolekcja z najpełniejszą ofertą różnego rodzaju sztućców i akcesoriów. Tradycyjny i ponadczasowy design sprawiają, że produkty z tej kolekcji cieszą się największym powodzeniem wśród Klientów firmy Robert Welch na całym świecie.
Film o producencie |
Instrukcja pielęgnacji i konserwacji (PDF - 58 KB) |
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)